0771 020 986 - White Angels

Studio
Videochat Sibiu


Cunoscut ca fiind un domeniu controversat, videochatul s-a transformat intr-una dintre cele mai cautate meserii. Videochatul se bazeaza in special pe castigurile mari generate in fiecare luna. Fiecare model White Angels isi doreste sa aiba cele mai bune performante online si rezultate, atat din punct de vedere profesional cat si din punct de vedere financiar.

Cele mai multe dintre modelele White Angels isi petrec mai mult timp la studio decat acasa pentru ca le face placere sa lucreze cu echipa noastra, iar acest lucru se datoreaza felului in care a fost construita atmosfera din studio.


Cariera este importanta pentru tine?
Vino alaturi de White Angels!

Iti oferim posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes. Alaturi de noi vei cunoaste un studio de videochat cu adevarat profesionist si vei intalni provocari profesionale care te vor motiva sa-ti atingi potentialul.

Suntem in continua dezvoltare si cautam noi modele de videochat dornice sa lucreze intr-un studio elegant. Punem accent pe profesionalism si pe incredere, atat intre membrii echipei cat si in relatia cu modelele de videochat. De aceea in permanenta cautam viitoare colege, dornice sa ni se alature! Daca vrei sa viiin echipe White Angels te rugam sa completezi Interviu online si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

White Angels isi doreste sa fie prietena ta si mentora ta in cariera de model videochat. Interesul nostru principal, este ca tu sa iti atingi obiectivele financiare, incurajandu-te intr-un mediu deschis, oferindu-ti suport prin sesiuni prietenoase de training, stimularea creativitatii si suport tehnic non-stop.

White Angels a ales un decor select, conform tendintelor, de aceea ne straduim sa va oferim voua, fetelor, un loc al vostru, in care sa va regasiti si sa va simtiti bine. Pe tot parcursul colaborarii noastre vei beneficia de discretie absoluta, lucrand intr-o camera individuala, departe de ochii colegelor. Bineinteles ca iti vom fi alaturi la orice ora oferindu-ti suportul de care ai nevoie.

Esti o persoana tanara si cu o multime de vise, care par destul de dificil de indeplinit? De asemenea, ai abilitati foarte bune de comunicare, cunosti limba engleza si ai o personalitate foarte interesanta, insa nu stii cum sa ti le pui toate in evidenta? White Angels este solutia perfecta pentru tine!

0771 020 986 - White Angels

Intrebari Frecvente

Cati bani pot castiga in prima luna?

Poti avea venituri intre 500 $ si 1.000 $, in functie de implicarea ta. De asemenea, castigurile din prima luna sunt conditionate de naturaletea pe care o afisezi in fata camerei web, de cunostintele de limba engleza, dar si de felul in care tii cont de recomandarile noastre. Trebuie sa iei in considerare ca prima luna va face parte din perioada de acomodare si training. Ulterior, pe masura ce vei acumula experienta si te vei simti in largul tau, vei putea castiga mult mai bine.

Ce inseamna program flexibil?

Spre deosebire de alte domenii, in acest domeniu iti vei stabili singura programul de lucru de la o saptamana la alta, dupa cum vrei si poti. In cadrul studioului poti alege sa lucrezi ziua sau noaptea, intre 4 si 6 zile pe saptamana. Pentru venituri financiare mari, noi va recomandam sa aveti minim 5 zile lucrate pe saptamana si de obicei sa lucrati constant pe aceeasi tura, pentru a va fideliza membrii.

Pot sa lucrez de acasa?

Pentru un venit mare noi recomandam modelelor care cauta angajari videochat sa lucreze in cadrul unui studio. Calculatorul si luminile profesionale necesita o investitie destul de mare pentru un model care lucreaza de acasa. Dar prezenta unui trainer ajuta cel mai mult un model de videochat sa urce in top. Daca insa din motive personale nu poti sa vii la studio, poti incerca si sa lucrezi de acasa. Contacteaza-ne si iti vom oferi posibilitatea sa lucrezi de acasa.

Trebuie sa arat perfect, 90-60-90?

NU. Exista barbati carora le plac femeile 90-60-90, exista barbati care prefera femeile slabe si barbati care vor femei mai plinute. Unora le plac femeile indraznete, altora femeile angelice, delicate. Pentru a reusi in acest domeniu, trebuie sa fii o femeie care, in primul rand, se iubeste pe ea. Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare in ele. Iar aceasta meserie, pe langa bani, iti va aduce multa incredere in tine si te va ajuta sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile.

Nu am experienta in domeniu, in cat timp pot ajunge sa castig peste 3.000$ ?

Evolutia unui model videochat depinde doar de ea. Fiecare model White Angels va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre acesta activitate, precum si mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult. De asemenea, un rol semnificativ catre succes il au si cunostintele de limba engleza, firea sociabila si punerea in practica a notiunilor acumulate in timpul perioadei de training. Putem spune ca un model videochat White Angels ajunge sa castige peste 3.000$ intre 2 si 6 luni de la angajare.

Iti doresti un job flexibil si un studio unde sa-ti faca placere sa mergi?
Alaturi de White Angels vei avea ocazia sa intri in contact cu mediul dinamic al videochatului si vei lucra cu o echipa de profesionisti