0771 020 986 - Despre noi

Studio
Videochat Sibiu


Valorile White Angels cu care am pornit la drum sunt: dorinta de a fi creativi si mereu dispusi sa ne surprindem placut modelele noastre. Datorita unei viziuni puternice si inovative am decis sa construim un studio de videochat puternic si performant. Am invatat ca nu este de ajuns sa oferim doar un studio frumos, ci trebuie sa oferim si ceva in plus: tehnica de lucru performanta, lumini speciale activitatii de videochat si cel mai important o echipa dedicata.

Daruim in fiecare zi momente unice modelelor White Angels, indiferent daca sunt la inceput de drum sau sunt modele de videochat cu vechime, organizam periodic petreceri si iesiri in club, oferim premii de fidelizare si surprize consistente. Misiunea noastra fiind sa transpunem visele in realitate.

Conceptul White Angels nu se bazeaza pe venituri sau profituri care sa ne multumeasca, ci pe puterea de a intelege fiecare model in parte, pentru ca indiferent de calitatea studioului nostru, acesta nu ar avea nicio valoarea daca nu ati exista voi - Modelul White Angels

Suntem un studio de videochat care pune la dispozitie o locatie eleganta si moderna si suntem cei care te vor ajuta sa iti indeplinesti obiectivele. Impreuna putem obtine rezultate extraordinare daca ne implicam impreuna si ne respectam reciproc, la noi, totul e corect si transparent. White Angels ofera un studio de videochat extrem de placut, putem colabora atat part-time cat si full-time.

Oferim un cadru relaxant si ajutor constant, astfel incat modelele noastre de videochat, sa isi poata desfasura activitatea cat mai bine si sa fie fericite la locul de munca. Fiecare femeie are o personalitate proprie. Noi ne vom adapta personalitatii tale, te vom ajuta sa te integrezi in echipa si sa intelegi exact ce presupune acest job astfel incat castigurile sa fie la inaltimea asteptarilor tale.

0771 020 986 - White Angels

Angajari Videochat Sibiu

Locatie
accesibila

White Angels este un studio modern de videochat situat in Sibiu la doar 3 minute de centrul orasului.

Program
flexibil

Colaborand cu White Angels poti sa-ti faci programul de lucru in functie de necesitatile tale.


Stil si
eleganta

Designul camerelor noastre de lucru eleganta si stilul se imbina perfect cu notiunea familiaritatii.

Calculatoare
performante

Am fosr rigurosi in alegerea calculatorului de lucru pentru a scapa de eventualele erori.

0771 020 986 - White Angels

Despre Videochat


Toata lumea stie despre videochat ca este un job cu posibilitati mari financiare si ca este un subiect controversat.

Noi vedem dincolo de aceste aspecte, abordam acest job ca pe oricare altul, cu diferenta ca, daca il tratezi cu maxim profesionalism si seriozitate, aduce mult mai mult decat satisfactii financiare de moment, putand sa iti asigure independenta si viitorul.

Stim ca a incepe o cariera ca model de videochat nu este intotdeauna o decizie usoara. De aceea nu iti cerem sa te decizi pe loc. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe informatii sau chiar pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra. Vino sa vezi ce inseamna cu adevarat videochat si cum te poate ajuta sa iti indeplinesti toate dorintele si sa obtii independenta financiara mult visata.

Iti doresti un job flexibil si un studio unde sa-ti faca placere sa mergi?
Alaturi de White Angels vei avea ocazia sa intri in contact cu mediul dinamic al videochatului si vei lucra cu o echipa de profesionisti