0771 020 986 - White Angels

Modelul
White Angels


Atunci cand alegi sa lucrezi ca model de videochat, in studioul White Angels, iti vei putea cumpara tot ce-ti doresti, vei capata incredere in propria persoana, te vei simti mai sexy, mai increzatoare si vei putea cuceri orice barbat vei dori, iar daca esti intr-o relatie, iubitul sau sotul tau va fi incantat de schimbarea pe care o va vedea la tine si se va reindragosti iremediabil de tine datorita noii tale energii. Pentru ca te vei simti ca o adevarata vedeta de cinema! Vei avea ocazia sa iti achizitionezi o casa, o masina, ori sa calatoresti in toata lumea. Depinde doar de tine ce vrei sa faci cu banii castigati.

0771 020 986 - White Angels

Calitatile modelului
White Angels


Modelele White Angels sunt consecvente

Pentru a ne atinge toate obiectivele am invatat sa fim consecvente si astfel avem parte de rezultate uimitoare.

Modelele White Angels sunt punctuale

Cu toate ca programul este flexibil si poate fi setat dupa bunul plac, punctualitatea este punctul nostru forte. Indiferent de tura pe care lucrez sunt intotdeauna punctuala si imi duc la indeplinire sarcinile cu seriozitate.

Modelel White Angels sunt puternice

Suntem femei puternice, independente si frumoase. Ne spunem intotdeauna punctul de vedere si lucram pentru bunastarea si confortul nostru. Lucram in echipa si suntem sincere.

Modelele White Angels sunt relaxate

Am invatat sa raspundem provocarilor cu calm. De asemenea atmosfera prietenoasa si relaxata din studio nu ne ofera motive de stres.

Modelele White Angels sunt sociabile

Firea sociabila si usurinta cu care comunicam reprezinta cel mai important atuu pentru un model de videochat.

Modelele White Angels sunt active

Pentru a ne mentine in forma si sanatoase facem in mod constant miscare, la sala sau la shopping. Toate aceste activitati ne ajuta sa ne pastrezam corpul tonifiat si cel mai important, starea de fericire si implinire.

0771 020 986 - White Angels

Job
Model Videochat

Jobul de model videochat inseamna discutii online si plata se face pe minut. Incasarile lunare ale unui model de videochat in studio pot depasi usor 2.000$. Programul este flexibil, favorabil si pentru studente sau oricine are si un alt job.

In studioul White Angels vei avea parte de un trainer dedicat care te va ajuta sa intelegi si sa inveti cat mai bine meseria de model videochat. Suntem o firma legala, angajam legal, platim toate taxele la stat. Modelele White Angels muncesc intr-un mediu sigur din toate punctele de vedere. Echipa noastra este tanara, profesionista si serioasa.


Vei munci, te vei dezvolta si te vei distra!

Munca intr-un studio de videochat te va ajuta sa devii o persoana independenta financiar si increzatoare in fortele proprii. Vei fi apreciata si flatata, invatand arta conversatiei si a seductiei.

0771 020 986 - White Angels

Cum poti devini model White Angels


Iti doresti un job flexibil si un studio unde sa-ti faca placere sa mergi?
Alaturi de White Angels vei avea ocazia sa intri in contact cu mediul dinamic al videochatului si vei lucra cu o echipa de profesionisti