0771 020 986 - White Angels

Angajari
Videochat Sibiu


White Angels este locul ideal pentru ca farmecul tau sa fie rasplatit asa cum se cuvinte. Ca sa te convingem de acest lucru, iti oferim avantajele sistemului de comisioane si bonusuri ale studioului nostru de videochat. In acest fel, beneficiezi de posibilitati exceptionale de crestere a veniturilor si motivatia de a castiga mai mult decat ti-ai imaginat vreodata. Prin aceste comisioane, veniturile tale lunare din videochat pot varia intre 1.000 si 8.000 de dolari pe luna.

0771 020 986 - White Angels

Bonusuri si Premii

Bine ai venit la White Angels

Daca esti incepatoare in videochat, iti trebuie o perioada de acomodare. De aceea, in prima luna lucrata la White Angels, iti oferim sansa de a castiga un comision de 80%. Pentru acest lucru, tu trebuie să vii regulat la program, 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, iar in fiecare saptamana sa castigi mai multi bani decat in saptamana anterioara. Daca nu reusesti acest lucru, vei castiga bani conform sistemului normal de comisioane. Suntem convinsi insa ca vei putea sa indeplinesti cu usurinta aceste conditii si sa te bucuri de o prima luna profitabila la noi.

Ne recomanzi, te premiem

Stim sigur ca iti va placea mult la White Angels, asa ca te incurajam sa ne recomanzi altor fete pe care le cunosti. Astfel, pentru fiecare prietena de-a ta si care se angajeaza in studioul nostru, dupa prima luna in care lucreaza ca model in studio, tu primesti 100$.

Modelul White Angels

La White Angels, ne place sa-ti premiem ambitia si harnicia. De aceea, iti oferim un premiu suplimentar de 1.000$ dupa primul an alaturi de noi. In plus, acest lucru te va ajuta sa-ti imbunatatesti garderoba, sa faci o excursie sau de ce nu sa e bucuri de viata asa cum vrei tu. In felul acesta, ai un dublu avantaj, iar creșterile tale financiare cresc in mod considerabil.

0771 020 986 - White Angels

Program Videochat

La White Angels, iti oferim posibilitatea sa-ti alegi programul de lucru asa cum iti convine tie. Daca vrei sa ai timp pentru familie, sa te distrezi seara sau sa stai cu prietenii tai in cursul zilei, poti sa alegi una dintre cele 3 ture:

  • Tura de dimineata, orele 07.00-15.00
  • Tura de dupa amiaza, orele 15.00-23.00
  • Tura de noapte, orele 23.00-07.00

Lucrezi 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi (din care ai o ora cumulata de pauza). Poti lucra si part-time, 5 zile pe saptamana, 6 ore pe zi sau doar in weekend.

In ceea ce priveste programul de videochat, iti recomandam sa te dedici unui singur interval orar, evident dupa ce ai testat si ai constatat care ti se potriveste cel mai bine. E bine sa iti pastrezi tura de lucru, pentru a-ti fi mult mai usor sa iti fidelizezi membrii si pentru ca acestora sa le fie mult mai usor in a te gasi online.

Iti doresti un job flexibil si un studio unde sa-ti faca placere sa mergi?
Alaturi de White Angels vei avea ocazia sa intri in contact cu mediul dinamic al videochatului si vei lucra cu o echipa de profesionisti